Fogszabályozásom története

22 évesen arra az elhatározásra jutottam, hogy bevállalom a fogszabályzót a jövőbeli szép mosolyom érdekében. Az eseményeket, fejlődést ebben a blogban osztom meg.

Utolsó kommentek

Ahogy tegnap guglizgattam, egyre több fogszabályozással kapcsolatos blogra bukkantam. A legtöbb olyan, mint az enyém: fogszabályzós fiatalok/idősebbek leírják a megpróbáltatásaikat és dokumentálják a fejlődést.

A jövőben szeretném összegyűjteni az ilyen jellegű blogokat és az oldalsó sávban megjelentetni a linkeket. Viszont csak azokat szeretném megosztani, amelyek jelenleg is aktívak. Ezt azért tartom fontosnak, mert van olyan blog, ami 2007 óta nem frissült. Ilyeneket nem szeretnék megjelentetni.

Szóval ha Te is blogot vezetsz a fogszabályzódról, küldd el a linket kommentben, vagy e-mailben (a címem megtalálod a legelső bejegyzésben!) és megjelentetem a fogszabályzós blogok között!

Címkék: fogszabályzó blog fogszabályozás blog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabalyosfog.blog.hu/api/trackback/id/tr321856182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása