Fogszabályozásom története

22 évesen arra az elhatározásra jutottam, hogy bevállalom a fogszabályzót a jövőbeli szép mosolyom érdekében. Az eseményeket, fejlődést ebben a blogban osztom meg.

Utolsó kommentek

Egyre jobban kezdem megszokni a témát, bár a harapásemelő még mindig az agyamra megy... A beszédem egyre jobb, fájdalom, feszítés már az első hét óta nincs. Egyébként mivel a két fogsorom nem ér össze, ezért az evés sem megy könnyen. Ha tehetem joghurtot eszem, bár a nagyobb darabú ételeket megtudnám őrölni (rágni nem).

A harapásemelővel még azért sem vagyok kibékülve, mert minden evés után olyan, mintha alá menne az étel (valószínűleg alá is megy) és az onnan bizony nem akar kijönni. Fogkefével, fogpiszkálóval esélytelen, öblögetéssel valamelyest javul a helyzet. Csak attól tartok, hogy amikor a dokinéni leveszi egy fél élelmiszerbolt kipottyan onnan félig feldolgozva. :D

Változások... Szerintem még nem változtott a fogam, legalábbis számottevő változás nem látható, viszont az állandó fogmosásnak köszönhetően egy kicsit talán fehéredtek :)

Júni 29.-én megyek vissza ellenőrzésre, gondolom akkor húz is rajta. Majd írni fogok természetesen.

Jah, egy kérdés, ha valaki illetékes erre jár... Olyanoktól kérdezem, akik szintén egyetemisták, szintén fogszabályzósók és voltak erasmussal külföldön egy félévet: Ti hogyan oldottátok meg a húzásokat, kontrollokat? Kerestetek kinn fogorvost aki vállalja a húzást? Ennek milyen anyagi és egyéb feltételei vannak? Vagy akkor abban a félévben nem húzattatok rajta? Szóval várom a véleményeket. Ha mondjuk nyáron voltatok külföldön dolgozni akkor is.

Címkék: tapasztalat erasmus fogszabályzó harapásemelő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabalyosfog.blog.hu/api/trackback/id/tr912107450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása