Fogszabályozásom története

22 évesen arra az elhatározásra jutottam, hogy bevállalom a fogszabályzót a jövőbeli szép mosolyom érdekében. Az eseményeket, fejlődést ebben a blogban osztom meg.

Utolsó kommentek

Ahogy ígértem a képek. Megtekintésüket kizárólag 18 év felett és szülői felügyelettel ajánlom! A képek nem a legjobbak, mert este, lámpafénynél, mobillal lettek fényképezve.

1. Kép (kattints)

Az első kép elől nézetből. a brekettek nem nagyon látszanak, csak a fémszál. Első metsző fogaim között van egy kis (nagy) diasztéma (rés), és a bal kismetszőm beljebb nőtt, mint kellene. Ez miatt van kereszt harapásom, mivel ha összezárom a fogaim, ez a kisöcsi az alső fogsorom mögött van. És  ezért kell a harapásemelő, hogy ki tudjon bújni.

2. Kép (kattints)

Itt oldalról látható a fogam, tulajdonképpen itt csak a szemfogam áll ki a kelleténél jobban.

3. Kép (kattints)

Na itt jobban láthatók a brekettek már és a bent megbújó Öcsi is. :D

4. Kép (kattints)

Itt alulról látható a téma. Bár nem igen látható, de a metszőfogaim mögött ott bújik az általam annyira kedvelt harapásemelő! Kívülről csak a fény szál látszik szerencsére, de belül is van egy fémdróm ami a harapásemelőt tartja. A legjobb amikor fenn akad rajta a kaja. Lehet rá teregetni...

Címkék: fogszabályzó keresztharapás átlátszó fogszabályzó harapásemelő diasztéma

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabalyosfog.blog.hu/api/trackback/id/tr502060756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása