Fogszabályozásom története

22 évesen arra az elhatározásra jutottam, hogy bevállalom a fogszabályzót a jövőbeli szép mosolyom érdekében. Az eseményeket, fejlődést ebben a blogban osztom meg.

Utolsó kommentek

Konkrétan 4 hónapja írtam utoljára. De nyugalom, élek. Nem mintha olyan nagyon kerestetek volna, de azért jó, ha tudjátok. Na, az történt, hogy az utolsó bejegyzés után begyulladt az íny a metsző fogaim felett, így a doktornő kivette a harapásemelőt, (FUCKYEAH!) hogy szabadon legyen kicsit. Mivel a keresztharapás továbbra is fenn áll, ezért a hátsó rágófogaimra (rohaggyak el nem jut eszembe, hogy milyen fog...) fogtömő anyagból (asszem kompozit a neve) ilyen kis gombócokat rakott ami megkötött és nem engedi, hogy összeharapjak. Nem tudom ez mennyire érthető, de sokkal kényelmesebb, mint a harapásemelő. Miután kijöttem a rendelőből, feltettem a kérdést: miért volt szükség a harapásemelőre, ha így is meg lehet oldani? Nincs kitömve a szám és beszélni is tudok.

Na mindegy. Szóval azóta megy a csajozás is, nem zavar a fogszabályzó semmiben. Ismétlem, semmiben. ;D Azt viszont nem tudom, hogy harapásemelővel lehet-e csókolózni úgy, hogy a lány ne vegye észre. Ezt inkább az próbálja ki, akinek van barátnője, ne egy buliban felszedett leányzóval/sráccal. Ismerkedési tanácsadásomat olvashattátok.

Sok idő után legyen ennyi elég, a napokban még jelentkezem további részletekkel.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szabalyosfog.blog.hu/api/trackback/id/tr752568331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fogszabis 2011.01.17. 08:07:18

Lool.. Én igenis kerestelek.
süti beállítások módosítása